DESPRE COPILĂRIE

“Copilăria este inima tuturor vârstelor” – Lucian Blaga
"Copilăria - o imensă nevoie de mirare" - Victor Hugo
"Când nu mai eşti copil, ai murit de mult" -
Constantin Brâncuşi

DESPRE BLOG

Ati devenit de curand parinti sau aveti copii mai marisori si doriti sa imortalizati cat mai multe momente speciale din viata lor? Bine ati venit in LUMEA COPILARIEI IN IMAGINI!
Pe blogul meu gasiti oferte foto pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.
Pentru bebelusi am conceput un album "Baby's first" care poate fi realizat fie cu fotografii trimise de Dv. la adresa de email foto_copii@yahoo.com fie cu fotografii realizate de mine in decursul perioadei de 1 an, incepand cu BOTEZUL copilului, urmand apoi 2-3 sedinte fotografice realizate - la alegere - acasa la Dv, in parc sau la studio foto.
Puteti alege deasemeni albume elegante, de lux, cu portrete, albume de scoala-absolvire cu poze de la gradinita sau, de ce nu, la comanda, un book foto cu fotografii de familie.
Nu lasati sa treaca ocazii speciale precum 8 MARTIE, CRACIUNUL, ANUL NOU, PASTI, ZI ONOMASTICA fara sa-l faceti vedeta pe copilul Dv. intr-una din ilustratiile prezentate aici.
Fotografii deosebite cu grafica speciala pot fi realizate si in timpul activitatilor extra-scolare cum ar fi: la patinaj, la balet, la gimnastica, la innot, la scrima, la karate, etc.
Nu trebuie decat sa ma contactati pentru a realiza impreuna cele mai frumoase amintiri!


CALENDARE 2010

Calendarele pentru copilul Dv. pot fi anuale sau doar pe o luna, in functie de preferinta Dv. Iata cateva exemple cu modele de calendare anuale.











0 comentarii:

Trimiteți un comentariu